четвер, 4 лютого 2016 р.

Ми - за здоровий спосіб життя!

В рамках Тижня сприяння здорового способу життя та безпеки життєдіяльності «Здоров’я мати—вік біди не знати» 4 лютого відбувся виступ шкільної агітбригади «Ми - за здоровий спосіб життя!» (керівник педагог-організатор Дромашко Л.І.)
  У театралізованій формі вихованці розвіяли міфи про хвороби, якими хворіють люди з шкідливими звичками. Ролі хвороб виконували: Кожемяк Д. — Болячка, Бондарєв В. — Туберкульоз, Ткаченко П. — Карієс, Пашкова І. — Лупа, Тереску Л. — Крутелик, Саакян І. — Вивих, Бондар І. — Перелом, Найда А. та Максименко І. зіграли двох хлопчиків, які постійно курили і не ходили до школи, і в них згодом почалися проблеми зі здоров’ям.
   Акторам допомагали 6 ведучих, які виступали в ролі нараторів: Сакіян Т., Погорілий Д., Тупчієнко С., Волошина О., Жалдак О., Маслов О. Дітям вдалося донести основну ідею заходу та переконати всіх присутніх, що здоровий спосіб життя - це круто.
   Цього тижня  Комісією спорту і здорового способу життя (голова комісії Хаян О.) була видана пропагандистська газета «Ми -  за здоровий спосіб життя!».
Ми - за здоровий спосіб життя! Ми - за здоровий спосіб життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар