пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Відкрита година спілкування “Твоє дозвілля: корисне та шкідливе”.


16 лютого 2017 р. Виштикайло Ірина Василівна провела відкриту годину спілкування з елементами дискусії на тему “Твоє дозвілля: корисне та шкідливе”.  Від правильно проведеного дозвілля залежить продуктивність людини її емоційний стан, і навіть стан здоров’я.
Мета: поглибити знання учнів про різні види дозвілля, вчитися розрізняти корисне та шкідливе дозвілля, вміти керувати власним часом, виховувати вміння працювати в групах, відстоювати свою точку зору.
Класний керівник Ірина Василівна вдало підібрала матеріал, що підходить віковим особливостям учнів. Учні представили фото-колаж “Моє дозвілля”, розповіли про свої хобі. В групах вихованці обговорювали ситуації про підлітків, які невдало підібрали собі дозвілля;  вчилися аналізувати дозвілля, що сприяє розвитку мозку. Також переглянули відео про сучасних підлітків які змогли створити власний бізнес або стали успішними завдяки хобі; обговорили питання: “Як успішні діти організували свій час”; та подали власні ідеї, як добровеличківський підліток може заробити на власному хобі. Потім учні склали поради: як варто і не варто проводити власне дозвілля. Родзинкою були загадки про хобі вчителів, які придумали вихованиці Степаненко Юлія та Швець Аніта під керівництвом класного керівника.
Можливо скоро серед учнів дев'ятого класу з'явиться юний бізнесмен, який може заробити на власному хобі.






Немає коментарів:

Дописати коментар