четвер, 24 грудня 2015 р.

Новорічне свято "Як у нас на Україні"

24 грудня 2015 року відбулося новорічне свято "Як у нас на Україні", організаторами якого традиційно стали учні 11 класу під керівництвом класного керівника Галіченко Т.В. та педагога-організатора Дромашко Л.І.
  Чудовий сценарій запропонували одинадцятикласники. Вихованці творчо підійшли до кожної ролі та створили дійство, що перенесло присутніх у казковий ліс, у якому Солоха (Лопатенко Карина) разом з Чортом (Кім Роман) вкрали зірки та веселилися з цього приводу, Кощій Безсмертний (Хустей Василь) та Водяник (Дорощук Руслан) з Лісовиком (Масліченко Євген) викрали Снігуроньку (Касьяненко Настя). В ліс завітали гості: Кайдашиха (Мартин Настя) та Проня Прокопівна (Крупкіна Інна).
  Добра на честь свята Баба Яга (Семенюк Даша) з Кікіморою (Цапук Даша) та Феєю (Калниболотчук Аліна) допомогли визволити Снігуроньку та верути її Діду Морозу (Білий Костя).
 Все шоу супроводжувалося піснями та танцями, запропонованими та поставленими вихованцями. Кожен з них майстерно зіграв свою роль, продемонструвавши свої артистичні здібності.
    Ведучі свята - Блохін Геннадій та Жалдак Наталія. Разом із старшокласниками ролі зіграли шестикласники  Бондаренко Дмитро, Химич Дмитро та Трофімов Олександр.
  Зачарували присутніх у залі вистава "Пригоди Буратіно", підготовлена 5 групою (вихователь Бабчук В.П.), та  всі художні номери класів і груп.

Немає коментарів:

Дописати коментар