пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

Тиждень знань пожежної безпеки «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди»

З 9 по 13 листопада 2015 року у школі проходив Тиждень знань Пожежної безпеки на тему: «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди». Основними напрямком роботи класних керівників та вихователів стала популяризація знань правил пожежної безпеки, прищеплення навичок обережної поведінки в довкіллі та бережливого ставлення до свого здоров’я, життя та життя оточуючих, формування практичних навичок прогнозування небезпечних ситуацій у разі виникнення пожежі та знаходження правильних рішень щодо безпечного виходу з них.
   З цією метою у класах та групах проводилися інформаційні вісники «Статистика пожеж за 2015 рік», години спілкування «У вогняній пастці», «Правила безпечного поводження з вогнищем», «Вогонь на службі у людей» та інші.
  Протягом тижня діяла виставка літератури «Стихія підкоряється сильним», проведено лекторій для батьків «Правила поведінки у побуті».
   Вихователі 7, 8 та 9 груп провели брейн-ринг «Що робити, коли…». Вихованці початкових класів мали змогу переглянути і обговорити мультфільми «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа».
  Вчитель основ здоров’я Галіченко Т.В. разом з ученицями 8 класу Швець Анітою та Степаненко Юлією підготувала і презентувала проект «Безпечне користування газом у побуті». Вихованці 5-11 класів отримали практичні поради, що робити, коли стався витік газу, яку допомогу потерпілим потрібно надати у разі отруєння чадним газом.
  Серед вихованців 5-6 груп проходив конкурс малюнків «Вогнище – це романтично, проте дуже небезпечно!». Переможцями стали вихованці 5 групи (вихователь Бабчук В.П.)
Тиждень знань пожежної безпеки  «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди» Тиждень знань пожежної безпеки  «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди» 
  Педагог-організатор Дромашко Л.І. підготувала виступ агітбригади «Не жартуй з вогнем».
Тиждень знань пожежної безпеки  «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди»

Немає коментарів:

Дописати коментар